Adverteren op Terschelling.net

Terschelling.net is een onafhankelijke site en bemiddelt of adviseert niet bij de verhuur van accommodatie. Wij onderhouden géén contact met uw klanten, zoals dat bij het VVV en andere boekingskantoren gebeurd. Via Terschelling.net verlopen de contacten rechtstreeks met U. U bent bij ons dus géén provisie schuldig bij boekingen.

Linken eigen website.
U heeft al een website* die door u zelf of door een andere partij wordt onderhouden, dan kunt u deze laten linken via Terschelling.net. U krijgt een profiel, waarbij u al uw adresgegevens en een statisch logo (vaste maatvoering 234x60 pixels.) geplaatst kan worden en u kunt gebruik maken van de last minutes module.  In plaats van uw e-mail adres te plaatsen krijgt u een contactformulier. (hierdoor ontvangt u minder spammail) U mag uw link onder één of meerdere rubrieken plaatsen, die voor uw bedrijf van toepassing zijn.
Kosten jaarlijk € 95,=

* Verwijzingen naar subpagina's van andere portails worden niet geaccepteerd, ook niet als deze onder een eigen domeinnaam zijn geplaatst.

Adverteren met een banner.
U heeft een eigen website of een subsite via Terschelling.net, dan is het ook mogelijk om met een banner te adverteren om zo nog meer klanten te genereren. De banner heeft een vaste maatvoering van 234x60 pixels. Er zijn verschillende rubrieken waar u banner geplaatst kan worden. 

Rubriek: "Homepage"
Deze banners zijn ook te zien zijn onder de rubrieken; "Naar Terschelling", "Overtocht", "Info Terschelling" en "Last minutes"
Kosten jaarlijk € 425,=
Kosten half jaar € 225,=

Rubriek: "Acommodaties"
Kosten jaarlijk € 250,=

Rubriek: "Vervoer"
Kosten jaarlijk € 100,=

Rubriek: "Uit op Terschelling"
Kosten jaarlijk € 150,=

Rubriek: "Middenstand"
Kosten jaarlijk € 100,=

U heeft nog geen eigen site?
U kunt bij ons uw eigen basis site al laten maken vanaf € 200,= éénmalig en € 165,= jaarlijks. Dit is inclusief uw eigen domein, tot 5 e-mail accounts, 10 GB dataverkeer per maand, mogelijkheid om zelf uw site bij te houden en vermelding op Terschelling.net.
Vraagt u naar de mogelijkheden.

Heeft u specifieke wensen voor uw site kunt u altijd contact opnemen, we bespreken dan uw wensen en maken vrijblijvend een offerte op maat.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Facturering vindt plaats bij oplevering.

De vermelding wordt automatisch jaarlijks verlengd tot schriftelijke(e-mail) opzegging.
Dit kan uiterlijk een week na dagtekening van de nieuwe factuur.

Weersverwachting
Terschelling-West
Weeronline.nl - Meer weer in Terschelling-Westweeronline.nl Altijd jouw weer

 

Gerealiseerd door Sugarmice